Skip to content

Boka Företagsevent

 

FÖRETAGSEVENT

Ge företagskonferensen, kickoffen eller sommarfesten en annorlunda känsla, och skapa en kväll de anställda sent ska glömma. Röda Oliven kan leverera en enastående meny som kommer sätta ett leende på läpparna på alla deltagare. Skulle ni vilja lämna över hela arrangemanget så erbjuder naturligtvis Röda Oliven catering ert företag en helhetslösning där vi bistår med mat, serveringspersonal, vinlista, barista och bartender.

Maten och festen är bland de viktigaste momenten i ett lyckat företagsevenemang, och vi tycker att ni som arrangerar ska kunna fokusera på innehållet och syftet med själva konferensen, så fixar vi upplevelsen. Lyxen att kunna erbjuda sin personal exotisk mat från världens bästa kök tillsammans med professionell serveringspersonal, drinkmästare och kunnig sommelier.

Utöver Catering för Företag erbjuder vi givetvis samma tjänster vid andra tillställningar som bröllop, nyårsfest och julbord.

 

Boka Företagsevent

Boka ditt evenemang Välj kategori och tjänst

[bookly-form category_id=\”1\” service_id=\”6\” staff_member_id=\”1\” show_number_of_persons=\”1\” hide=\”staff_members,date,week_days,time_range\”]