Skip to content

Om Oss Upptäck

Röda Oliven startades 2008 med idén att erbjuda lunch och catering av högsta kvalitet.

Ny generation krögare som övertagit verksamheten den 1 januari 2018 vill fortsätta i gamla anor med fokus på breddning av sortiment och service.

Trevlig miljö och god personlig service är en självklarhet. Med över 20 års erfarenhet inom svensk restaurangmiljö, vill vi tillgodose våra gäster med traditionell husmanskost hemlagat på fina råvaror. Självfallet kan vi erbjuda även speciella menyer efter gästernas önskemål.  I samband med abonnering av våra lokaler ordnar vi gärna event från konferens, företagsfester, födelsedagar, studentfester till julfester och bröllop.

Varmt välkomna!

Om Oss
Röda Oliven startades 2008 med idén att erbjuda lunch och catering av högsta kvalitet.

Ny generation krögare övertar skepnaden den 1 januari 2018 som skall fortsätta de gamla anor med fokus på utbredning av sortiment och service.

Trevlig miljö och god personlig service är en självklarhet. Med våran över 20 års erfarenhet inom svensk restaurangmiljö, vill vi tillgodose våra gäster med traditionell husmanskost hemlagat på färska råvaror. Självfallet kan vi erbjuda även speciella menyer efter gästernas önskemål.  I samband med abonering av våra lokaler anordnar vi event från konferens, företagsfester, födelsedagar, studentfester till julfester och bröllop.

Varmt välkomna!

Tradition, kvalitet och nytänkande

Med egna erfarenheter från stora arrangemang har vi nöjet att erbjuda både exklusiva fester som följer svensk tradition och enklare middagar i anslutning till olika högtider.

Konferens & Middag Evenemang

Om Oss

Röda Oliven har kapacitet för 100 gäster i restaurangen samt 50 platser i vår konferenslokal. Catering har vi möjlighet att erbjuda för alla möjliga tillfällen.

Röda Oliven kan erbjuda till ex. i anslutning till konferenser olika aktiviteter som matlagningskurser. Restaurangen har inga rättigheter för alkoholhaltiga drycker, men vi erbjuder gesterna att under lagstadgade och ordnade former ta med sig önskade drycker till speciella sammankomster.

Om Oss

Boka idag konferens eller evenemang

Ring oss på (027) 8338 145 eller kontakta oss enkelt nedan.